Binjin

tala fou

2023 Su'esu'ega a le alamanuia fibre tioata fa'akomepiuta: Alamanuia fa'avae fa'avae e fa'avavevave ai le atina'eina o fa'amoemoega maketi e mafai ona fa'amoemoeina.

O alava tioata faaeletonika ma oloa e aofia i mea fou e le o ni u'amea fou, o se pisinisi vaevaega fou e fa'amalosia e le setete.vulu faaeletonika o se monofilm diameter o 9 microns ma lalo ifo o le alo tioata alofi, faatusatusa i isi ituaiga alava tioata, o lona gaosiga tekinolosi ma le faagasologa e maualuga atu manaoga, e foia ai le meafaitino alava tioata brittle lava ia, ma le malosi maualuga, mama mama, eletise lelei. faʻatinoga ma isi faʻamanuiaga, e mafai ona faʻaaogaina i le eletise eletise ma isi fanua maualuga.O le tele-fua o talosaga o vulu faaeletonika ma ie faaeletonika e avea o se substrate i le alamanuia ipu apamemea ofu e foia ai faafitauli e pei o PCB faigofie ala pupuu ma tatala matagaluega, ma o le mea mata autu e aafia ai le faatinoga o ipu apamemea ofu ma PCB, lea. faia se matafaioi taua i le atinae fou o le alamanuia faaeletonika atoa.

Siata: Ata fa'ata'atia o le fa'avasegaina o alava tioata fa'aeletoroni

nimg.ws.126

O le pito i luga o le alava tioata eletise eletise o le mea mata, e masani lava ona faia i le maa quartz, oneone quartz, kaolin, borite, ma isi, e fai ai vulu faaeletonika ma ie faaeletonika, ma o le pito i lalo o le alamanuia o le ipu apamemea, lolomi laupapa matagaluega. , masini faaeletonika, ma isi, o le fanua talosaga o le biomedicine, mea tau alamanuia, oloa komepiuta, oloa tau fesootaiga, mea tau eletise, alamanuia tau taavale, aerospace faasaienisi ma tekinolosi.

I tausaga talu ai nei, faatasi ai ma le atinaʻeina o pisinisi alava tioata a Saina, ua faʻalauiloaina e le malo o Saina faiga faʻavae pisinisi e lagolago ai le atinaʻeina o le soifua maloloina o le eletise eletise tioata a Saina, ma le China Glass Fiber Industry Association na tuʻuina atu le "14th Five-Year" Atinaʻe Fuafuaga. i le 2021, lea na faʻailoa mai e faʻatonuina le faʻateleina o le tuputupu aʻe o le gafatia o alamanuia ma faʻatinoina malosi le toe faʻaleleia o le faʻatulagaina o le alamanuia.Taumafai e faʻalauiloa le suiga o le alamanuia atoa i le atamai, lanu meamata, faʻaeseese ma maualuga.

O le fanua talosaga i lalo ole alava tioata vasega faaeletonika e masani ona maaa faapipii ipu apamemea, ma o ona suiga o galuega faatino e atagia ai le manaoga i lalo, e tusa ai ma faamatalaga, o le gaosiga o ipu ipu apamemea maaa a Saina ua faaalia ai le faateleina i lea tausaga ma lea tausaga, o le gaosiga na siitia mai le 471 miliona sikuea. mita i le 2015 i le 733 miliona sikuea mita i le 2021. O loʻo faʻaalia ai o loʻo faʻateleina le manaʻoga mo fiber tioata eletise i le maketi Saina i lea tausaga ma lea tausaga.

I tausaga talu ai nei, o le maketi faʻaeletoroni faʻaeletoroni a Saina i lona atoaga ua faʻaalia ai se tulaga lelei o le atinaʻeina, o loʻo faʻaauau pea le faʻatupulaia o le gaosiga o alamanuia, o loʻo faʻaleleia pea le gaosiga, faʻaalia ai le siʻitia i luga i lea tausaga ma lea tausaga.E tusa ai ma faʻamaumauga, mai le 326,800 tone i le 2014 i le 754,000 tone i le 2020, o se faʻaopoopoga o le 19.3% faʻatusatusa i le 2019.

nig.ws.126

O le fa'aeletoroni fa'aeletonika fiber alamanuia o se fa'aulufalega tetele, fa'atekonolosi fa'atekonolosi, ma o le numera o tagata gaosi oloa e le tele.I totonu o le fanua o ie mafiafia, ona o le maualalo o tulaga faʻapitoa, o loʻo i ai le tele o tagata gaosi oloa ma tauvaga malosi.I totonu o le fanua o le ie eletise maualuga, ona o le maualuga o tulaga faʻapitoa, e maualuga le faʻaogaina o maketi tau pisinisi.

Fa'aosoina e le fa'atupula'ia o le alamanuia ipu 'apamemea, o le mana'oga lautele mo ie fa'aeletoroni ua fa'aalia ai le aga'i i luga.E tusa ai ma le faʻatusatusaga o le laupepa faʻapipiʻi apamemea Material Branch o le China Electronic Materials Industry Association, o le manaʻoga mo ie faʻaeletoroni i le fale gaosi oloa a Saina i le 2021 o le a oʻo atu i le 3.9 piliona mita.E tusa ai ma faʻamaumauga a le China Glass Fiber Industry Association, e oʻo mai i le 2020, o le aofaʻi o le faʻaaogaina o alava tioata i totonu o le maketi o loʻo faʻaofuina apamemea e tusa ma le 800,000 tone, "sefulufa lima" vaitaimi, o loʻo faʻamoemoeina e tumau le maualuga o le maketi o loʻo manaʻomia. o lo'o iai nei le fa'atupulaia o le GDP e tusa ma le 3 points.

Le alamanuia meafaitino o le alamanuia faavae o le tamaoaiga o le atunuu, ina ia uunaia ma lagolagoina le atinae o alamanuia fiber tioata, ua tuuina atu e le setete se faasologa o faiga faavae tau alamanuia e lagolago malosi, fatuina o se siosiomaga lelei maketi mo le atinae o le alamanuia. .I le tulaga o faiga fa'avae lelei, o fa'amoemoega o le atina'eina o le fa'aeletoroni fa'akomepiuta fiber alamanuia e lautele.

 


Taimi meli: Iuni-09-2023